Användbara appar i julstöket

Efter ett intensivt arbetsår är det nu dags att njuta av julledigheten. Men först vill vi skicka med dig några tips om appar som kan bidra till ett mer välorganiserat julfirande…

 

Microsoft ToDo

Mycket ska hinnas med innan julafton. I appen ToDo kan du skapa listor med alla de göromål du har att ta tag i.

 

Our Groceries

Med appen Our Groceries kan hela familjen hålla koll på vad som behöver handlas, oavsett vem som åtar sig att åka till affären. Med möjlighet att skapa flera listor, kategorisera varor samt spara recept.

 

Splitwise

Någon har handlat 5 flaskor glögg, en annan har varit och tankat bilen och en tredje har bara bidragit med en burk rödbetssallad. Men hur mycket pengar är ni egentligen skyldiga varandra? Splitwise hjälper er!

 

Kökshjälpen

Med stöd av appen Kökshjälpen lyckas du både med att griljera skinkan lagom länge och att anpassa potatissalladen till kräsna släktingar. Här hittar du information i köttinnertemperaturer, måttomvandling, ugnsinställningar vilka ingredienser som passar att ersättas med vad.

 

Kahoot

Dags att fixa lekar till jul- och nyårsfesterna? I Kahoot kan du skapa dina egna rafflande frågesporter.

 

Snapseed

Att fota glimrande granar och paketglada barn är inte det lättaste. Men med hjälp av Snapseed kan du snygga till bilderna i efterhand. Här får du en app med alla de vanligaste fotoredigeringsverktygen och lite till. Lätt att använda även för amatören.

 

Bild av NietjuhPixabay

 

…och slutligen vill vi som skriver i den här bloggen önska dig en god jul och ett gott nytt år. Vi hörs igen 2020!

/ Emma och Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *