Spela in en film där du framträder i PowerPoint

Zoom har släppt en ny funktion där du har möjlighet dela en PowerPoint-presentation där du själv blir synlig framför presentationssidorna. Den här funktionen kan du såklart använda i ett möte där du ska presentera något. Men du kan också använda Zoom till att spela in en föreläsningsfilm. Förutsättningen är att du har Zoom installerat på datorn, version 5.3.0 eller senare. (här kan du se en film om hur du hämtar Zoom-appen till din LiU-dator). Observera också att eventuella animationer i bildspelet inte kommer att spelas upp i det här delningsläget.

 

 

Om du vill ladda upp filmen till Lisam så kan du följa den här guiden (kräver inlogg som LiU-anställd).

 

/Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *