Se aktiviteten i Zoom Breakout rooms

Nu kan du som håller i ett Zoom-möte ha koll på hur aktiva deltagarna är även när de befinner sig i Breakout rooms. Du kan se handuppräckningar, hur mycket de pratar, huruvida någon av dem delar skärm och vilka som har kameran på. Du kan dock inte se vad de pratar om, vad de delar eller hur de ser ut – i så fall behöver du besöka rummet.

Peter och Mikael verkar ha mycket att prata om. Vi kan dessutom se att Peter räcker upp handen, Mikael delar skärm och båda har kameran på.

Om du vill kunna se aktivitet i Breakout rooms behöver du som schemalagt mötet först aktivera inställningen Allow host to view activity statuses of participants in breakout rooms (e.g. share screen, reactions) i dina Zoom Settings (skrolla ner till rubriken Breakout room).

Deltagarna får en informations-ruta när de går ut i Breakout rooms som informerar om att den här inställningen är aktiverad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *