Skapa breakout rooms baserat på poll-resultat i Zoom

I ett Zoom-möte kan du använda Polls för att ställa flervalsfrågor till deltagarna, och Breakout rooms för att dela in deltagarna i samtalsgrupper. Nu har Zoom gjort det möjligt att kombinera dessa två funktioner. Du kan till exempel fråga deltagarna vilket samtalsämne som intresserar dem mest, och sedan göra gruppindelningen baserat på svaren. Du kommer att få se en förhandsvisning av gruppindelningen innan du aktiverar breakoutrooms vilket ger dig möjlighet att flytta runt deltagare om någon grupp blivit för stor eller liten.

Läs mer om hur du går tillväga i Zooms kunskapsartikel Creating breakout rooms from poll results.

Svartvit teckning av två datorskärmar med personer som talar med varandra.
Bild genererad av Stina Hellberg med Dall-E.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *