Schemaläggningsomröstning gör det enklare att välja mötestid

Att bestämma en mötestid med kollegor kan ibland vara en utmaning. Men med Outlooks Schemaläggningsomröstning får du god hjälp. Börja med att skriva ett mejl till de som ska delta på mötet. I menyn i e-postfönstret finns knappen Svara med schemaläggningsomröstning. Klicka på den för att öppna ett fönster som förestår lämpliga tider.

Påbörjat e-postmeddelande i Outlook. Uppe till höger finns knappen Svara med schemaläggningsomröstning.

Markera några tider där mottagarna ser ut att vara lediga och skicka sedan med omröstningen i e-postmeddelandet. När mottagarna har röstat går du in i omröstningen och väljer vilken av tiderna du vill bjuda in till.

Mike Tholfsten har spelat in en video där han visar hur det hela går till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *